top of page

ACS = Arno Cooling System

Frissítve: 2022. jan. 25.

ACS = Arno-Cooling-System

Az ARNO speciális hűtéstechnikát dolgozott ki, amely a beszúró lapkák optimális hűtéséről gondoskodik a beszúrás-leszúrás során.

A hagyományos hűtéssel szemben magasabb vágási paraméterek és jobb élettartam valósítható meg. Egyedülálló és szabadalmaztatott benne a hűtőfolyadék-sugár vezetése, amelyet direkt a lapkahelyen oldottak meg és ezzel célirányosan a vágási területre irányul. Hűtési veszteség lehetősége a szokásos eljárásokkal szemben itt kizárt. A forgács aláöblítése révén nagyobb beszúrásnál is optimálisan kivezethető a forgács és a vágáshely tökéletesen hűthető, valamint a vágóélnél a kitörés veszélye is kisebb.

Komplett portfoliót nyújt az Arno az új ACS hűtéstechnológiára: monoblock tartók, modulok, pengék és direkt tartók. Mindeközben a gyártó számára fontos, hogy vevői számára a legnagyobb rugalmasságot nyújtsa. Vevői kérésre a monoblock tartókat egyedi hosszban, különböző menetcsatlakozással is gyártják. Direkt tartók is egyénileg megoldhatók gép specifikusan.

Kétféle hűtési variáció létezik: ACS1 egy hűtőcsatornával és ACS2 két hűtőcsatornával (itt a beszúró lapka szabad felülete alulról hűtve van).



Katalógus

ACS_Cooling
.pdf
Download PDF • 284KB

9 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page